Over Pitbox GP

Welkom op onze website!

Wij zijn Tom Vogels en Jeffrey van Brink, Formule 1 fans van het eerste uur. Door onze liefde en passie voor Formule 1 is in 2019 het idee ontstaan om na elke race een podcast op te nemen en deze te delen met andere Formule 1 fans. Omdat we dit zo gaaf vinden om te doen hebben we in 2020 besloten om een groter platform op te richten waar al het nieuws over en rondom de Formule 1 komt te staan voor jullie. We hebben dit grondig aangepakt wat geresulteerd heeft in deze geweldige website.

Naast het delen van al het nieuws en feitjes rondom de Formule 1 blijven wij natuurlijk ook de podcasts opnemen. Hierin nemen we jullie mee in alles wat met Formule 1 te maken heeft. We bespreken en analyseren de races, delen nieuws en de laatste technische updates. Ook plaatsen we blogs en video’s. We zijn te volgen op alle social media kanalen zoals Instagram, Facebook, Twitter en YouTube.

Kortom, genoeg voor alle fans om helemaal up to date te zijn en blijven over de Formule 1.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen voor ons laat dan vooral een bericht  achter op deze website.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email