Hulkenberg gooit hoge ogen op Nürburgring

Nico Hülkenberg heeft zich vorig weekend op de Nürburgring van zijn beste kant laten zien in een Lamborghini Huracan GT3. De oud-F1 coureur verreed een GT-test voor het team van mcchip-dkr, waarmee hij hoge ogen gooide bij teambaas en GT-coureur Danny Kubasik.

Bij wijze van publiciteitsstunt daagde Kubasik Nico Hulkenberg uit voor een duel op de Nürburgring nadat bekend werd dat dit GT-team afgelopen weekend mocht testen op het Duitse circuit. Hulkenberg werd hiervoor ‘in het geheim’ uitgenodigd en kroop zodoende achter het stuur van deze fantastische Lamborghini Huracan GT3.

Hulkenberg wist een positieve indruk te maken op Kubasik, die vertelt dat de deur bij zijn team altijd voor hem openstaat: “Nico was zo snel als je maar kan zijn,” aldus Kubasik bij Motorsport-Total . “Ook gaf hij uitstekende feedback.Het ‘duel’ is echter nog niet uitgevochten.” Daar was volgens Kubasik het moment niet naar.

Het is na zijn gedwongen vertrek uit de Formule 1, waar Renault Esteban Ocon verkoos boven Nico Hulkenberg, nog altijd onzeker waar Nico de komende jaren weer te vinden zal zijn op een circuit. Dat hij wil racen, is één ding dat zeker is. Mogelijk zien we de Duitser binnenkort dus publiekelijk zijn opwachting in een Lamborghini maken.

 

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email