Circuit Imola @Red Bull Contentpool
Circuit Imola @Red Bull Contentpool

Drie nieuwe circuits worden genoemd

De gemoederen rondom de Formule 1 kalender laaien de laatste dagen weer op. Na jaren geen Formule 1 race erop te hebben gereden, lijkt het er nu op dat er zich toch enkele nieuwe circuits aandienen voor dit seizoen.

De tiende reeds geplande race is die in Rusland. De verwachting was altijd dat er wel wat achteraan zou komen maar de vraag is welke. Nu wordt er gespeculeerd dat de GP van Portugal op het Autodromo do Algarve als eerstvolgende na Rusland op de kalender zal verschijnen. Deze zal worden gevolgd door de Grand Prix van San Marino op het welbekende circuit Imola. Tot slot wordt er nog gesproken over de Grand Prix van Duitsland, maar dan niet op de welbekende Hockenheimring, maar op de Nürburgring. Hier werd op het laatst in 2013 een Formule 1 race verreden.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email