Foto @Peter Vogel
Foto @Peter Vogel

McLaren gaat in zee met nieuwe partner

McLaren heeft een nieuwe leverancier voor brandstoffen en smeermiddelen: Gulf. Deze samenwerking geldt ook voor McLaren Automotive.

Dit nieuws is vlak voor de GP van Groot-Brittannië bekend gemaakt en CEO Zak Brown reageert als volgt: “We zijn verheugd om Gulf opnieuw te verwelkomen bij McLaren en twee iconische merken te herenigen in een nieuwe en spannende samenwerking. Gulf is onderdeel van McLarens historie en staat bekend voor hun innovatie en technische uitmuntendheid in de industrie, waarmee het perfect op een lijn ligt met McLaren. We kijken ernaar uit om de samenwerking dit jaar van start te laten gaan.”

CEO Mike Jones van Gulf Oil is ook blij met de terugkeer van zijn bedrijf in de Formule 1: “De geschiedenisboeken staan vol opmerkelijke verhalen die vertellen wat Gulf en McLaren in het verleden bereikt hebben. Nu zijn we wederom samen om het volgende hoofdstuk van deze unieke samenwerking te schrijven”, zei Jones. “We zijn trots om met een merk te werken dat onze aspiraties voor de toekomst en onze ambitie voor innovatie deelt, zowel op de weg als op het circuit. We kijken uit om samen te werken en de kwaliteiten van Gulf en McLaren verder te ontwikkelen.”

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email