@Sportschau
@Sportschau

The Hulk is Back!

Na een positieve coronatest van Sergio Perez is vandaag Nico Hulkenberg weer te vinden in een Formule 1 auto, dit keer een roze. 

Gisteren werd bekend dat Sergio Perez een tweede test moet doen omdat een eerste test geen duidelijk uitsluitsel gaf. Deze tweede wel en helaas betekende een positieve test dat Perez uitgesloten is van deelname aan beide Grand Prixs van Silverstone in de komende twee weken. Perez is direct in quarantaine geplaats. Tegelijkertijd is het team aan de slag gegaan een reservecoureur te zoeken.

De namen van Esteban Gutierrez en Stoffel Vandoorne werden als eerste genoemd echter Vandoorne zit in Berlijn voor de Formule E en leek dus uitgesloten. Ook werd bekend dat de superlicentie van Gutierrez was verlopen en uiteindelijk heeft het team van Racing Point gebeld met The Hulk en vandaag zit hij alweer in een nieuw gefabriceerd stoeltje. Goed hem weer te zien.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email