@Mercedes AMG F1
@Mercedes AMG F1

Bottas tekent bij voor 2021

Zojuist is officieel bekend gemaakt door het team van Mercedes AMG F1 dat Valtteri  Bottas heeft bijgetekend voor 2021. De deal leek al enige tijd in kannen en kruiken maar zojuist dan officieel bevestigd.

Dat de contractonderhandelingen voor beide partijen een positief resultaat hebben opgeleverd zat er ook al wel aan te komen. Als tweede rijder naast Hamilton boekt Bottas de successen die het team van hem verwacht, in totaal zijn dit nu 8 overwinningen van zijn hand. Hij wordt dan ook meermaals bestempeld als de perfecte tweede rijder. Zijn achterstand op Lewis Hamilton bedraagt momenteel zo’n 30 punten in het WK klassement.

Met een éénjarig contract gaat Valtteri Bottas zijn vijfde jaar in voor Mercedes AMG F1.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email