@Red Bull Contentpool
@Red Bull Contentpool

Poll: ‘Max Verstappen is onze favoriet.’ Of niet?

Vandaag beginnen de vrije trainingen weer in Silverstone en chauvinistisch als we zijn, is Max Verstappen de favoriet van vele Nederlandse Formule 1 fans. Maar we wagen het te betwijfelen of iedereen er zo over denkt. Daarom gooien we maar eens een balletje op bij onze kijkers en lezers.

Graag horen we van jullie welke andere coureur of coureurs volgens jullie het label ‘ meest favoriet’ zou moeten krijgen. Het mooiste zou zijn als dat wordt onderbouwd met waarom je dat vindt. Dat geeft ons inzicht en jullie beweegredenen en geeft zeker stof tot discussie in komende Pitbox GP-uitzendingen.

Gebruik de antwoordmogelijkheid op deze pagina  of in de reactie onder deze post zodat iedereen jullie reacties kan zien en erop kan reageren.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email