8749FAF8-1B1F-4DC0-988B-7F641843040F

Harde klapper Giovinazzi in België

Antonio Giovinazzi vloog zeer hard de bandenstapels in. Even leek dit een hele forse crash met George Russel, dit bleek later enigszins mee te vallen.

De eerste beelden waren vrij heftig, de Alfa Romeo en de Williams stonden al rokend in de bandenstapels. Enkele minuten later stapten beide coureurs, op het eerste gezicht, zonder kleerscheuren uit de auto’s.

Antonio Giovinazzi verloor in ronde 14 de controle over zijn auto en belandde hierdoor hard in de muur. Één van zijn banden vloog over de baan en George Russel kon hiervoor helaas niet meer uitwijken. Vooralsnog lijkt het enkel om materiële schade te gaan. Met name de Alfa Romeo van de Italiaan was gigantisch beschadigd.

Eenmaal bekomen van de crash bood Giovinazzi zijn excuses aan, aan zowel het Alfa Romeo team als aan George Russell.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email